Tabăra de vară de jocuri intelectuale 2015

Tabara2015Ești elev sau student, trăiești în Republica Moldova sau România și te gândești ce să faci pe timp de vară și nu ai nici cea mai vagă idee cum să te distragi de la gândul că se apropie examenul de bacalaureat? Sau poate ai de susținut examenul de bacalaureat anul ăsta și te gândești cum să te reabilitezi după această experiență stresantă? După Sesiune? După Colegi de cameră enervanți? După lipsă de mâncare și somn?

Oricare ar fi răspunsul tău, iată unul dintre cele mai interesante evenimente care vor avea loc anul ăsta, atât pentru că este o tabără unică, cât și pentru că participarea este gratuită.

În perioada 4 – 11 iulie 2015 (7 nopți), la Vadul lui Vodă va avea loc Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediția a 9-a, organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale cu suportul Ambasadei SUA în Republica Moldova.

Unde va avea loc tabăra: tabăra va avea loc la Vadul lui Vodă, la una dintre bazele de odihnă. În acest moment suntem în căutarea unei baze potrivite. Aceasta va fi anunțată în scurt timp.

Cui îi este destinată tabăra: tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani. Sunt așteptați tinerii care vor să afle mai multe despre jocurile intelectuale, dar și să petreacă o săptămână frumoasă într-un mediu intelectual.

Modalitatea de selectare a participanților: în baza formularelor completate pe pagina www.cuc.md. Vom analiza formularele primite și vom anunța persoanele acceptate în calitate de participanți o dată la câteva săptămâni (preconizăm în 3 valuri). Avem 48 de locuri disponibile. Vom promova diversitatea și vom încerca să formăm un grup de participanți inteligenți, activi, educați și dornici să se dezvolte. Printre criteriile obiective menționăm: distribuția geografică echilibrată, includerea în limita de vârstă, distribuția după gen și participările anterioare; iar în calitate de criteriu subiectiv – aprecierea echipei de organizare a datelor indicate în formular. Vă îndemnăm să încercați!

Ce include tabăra: un program plin cu activități intelectuale, în grup și individuale. Participanții vor lua parte la un număr mare de concursuri, ateliere, vor putea să-și petreacă serile încercându-și forțele la diverse jocuri de societate sau urmărind filme din lista propusă. Doar câteva exemple dintre jocurile pe care le vor încerca participanții: Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Treasure Hunting, etc. Pe parcursul taberei, participanții vor putea câștiga premii sub formă de cărți, jocuri de societate și nu numai.

Participarea la tabără este gratuită datorită grantului oferit de Ambasada SUA în Republica Moldova și a susținerii din partea partenerilor noștri. Vom asigura toate cele necesare pe parcursul taberei: transportul Chișinău – Vadul lui Vodă – Chișinău (cei din alte localități vor putea lua autobuzul din Chișinău sau să meargă direct la tabără), cazarea, alimentația completă, asistență medicală și participarea la toate activitățile.

FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE

(Formularele vor fi recepționate până la data de 31 mai 2015)

TVJI2

TVJI4

TVJI3

Tabara2014a

TVJI6

1017325_10200996530267487_1626379234_n

Mai multe detalii puteți găsi pe cuc.md

      Articole recomandate