Supersmoker – fumuri electronice cu bluetooth

Supersmoker-bluetooth-e-sigaret-waarmee-je-kunt-bellen

Cei ce se străduiesc să renunțe la fumat apelând la formula țigărilor electronice, se vor bucura să afle că noile modele din această categorie, vor fi dotate cu tehnologie bluetooth.

Daca va intrebati la ce foloseste bluetooth in contextul inlaturarii unui obicei daunator pentru sanatate, ei bine, companiile producatoare au raspunsul pregatit.

Ideea este de a face cat mai placut procesul de renuntare la fumat, oferind posibilitatea ascultarii de muzica sau efectuarii unor convorbiri telefonice in timpul utilizarii tigarii electronice.

F1F2

Supersmoker este una din primele astfel de alternative de tip „bluetooth e-cigarette”, in masura sa stabileasca o conexiune cu dispozitivul smartphone al utilizatorului, pentru a-i usura „supliciul” la care se supune renuntand la fumat si a-i oferi sansa de a se autopremia cu piesa muzicala preferata sau cu o sueta telefonica impreuna cu amicii.

Modelul prezinta diverse variante cromatice si va fi disponibil la un cost de 80 de euro, dupa cum informeaza site-ul oficial al producatorului.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate