Străzi inundate în Chișinău doar în câteva minute (Foto)

Ploaia care s-a abătut peste Chișinău în după-amiza zilei de miercuri, 23 mai, a demonstrat încă o dată cât de rapid este îngenunchiat orașul de furia naturii. Sistemul de canalizare al capitalei nu a mai făcut faţă, iar câteva străzi au fost inundate doar în câteva minute.

Strada Albișoara este una din zonele problematice din Chișinău. În timpul precipitațiilor abundente, apa este evacuată cu greu din cauza sistemului de drenaj învechit. Șoferii s-au simțit la volan de parcă ar fi condus o barcă prin valuri. ,,Ploaia ne-a luat pe neașteptate și iarăși ne-am pomenit pe această stradă inundată. Aici de fiecare dată parcă înotăm, dar nu mergem”, a spus un șofer.

Alți șoferi nu au ezitat să acuze Primăria de proastă gestiune a drumurilor. ,,Primarul tot ne promite drumuri bune, dar fără niciun rezultat”, a spus un alt șofer.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ploile vor continua și mâine. Pe arii extinse se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, local averse puternice cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-18 metri pe secundă.

Sursa: Arena.md

      Articole recomandate