Facebook face schimbări. Cum arată Timeline după ele (Foto)

După ce au primit mai multe critici în legătură cu interfaţa Timeline-ului, cei de la Facebook au luat decizia de a-i aduce câteva schimbări, scrie go4it.ro.

Astfel, căsuţa cu informaţiile personale ale utilizatorului (nume, adresă, ocupaţie şi educaţie) a fost mutată într-un colţ al fotografiei de profil. Textul respectiv are acum culoarea albă, pentru a ieşi în evidenţă în cazul în care fotografia de profil a utilizatorului este una mai întunecată.

O altă noutate constă în apariţia butonului ”Summary”, care, odată accesat, prezintă o listă cu evenimentele importante din viaţa utilizatorului, din momentul în care şi-a creat contul de Facebook. De asemenea, secţiunea ”Likes” a fost înlocuită cu una numită ”Favorites”, care, alături de secţiunile ”Friends”, ”Photos” şi ”Map”, ocupă acum un spaţiu mai mic, chiar sub fotografia de profil.

Cei de la Facebook au refuzat să ofere detalii despre numărul de utilizatori care văd acum noua interfaţă şi nici nu au confirmat dacă această interfaţă va fi cea standard pe viitor.

Iată mai jos o comparaţie între cele două interfeţe ale Timeline-ului, realizată de talkingpointsmemo.com.

->

      Articole recomandate