StarNet a inaugurat zona de Wi-Fi gratuit în oraşul Hânceşti

Pe 1 mai oraşul Hânceşti a sărbătorit Internetul gratuit. StarNet a inaugurat prima zonă de Wi-Fi gratuit din oraş şi a organizat o zi plină de evenimente şi surprize pentru locuitori, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă al companiei.

StarNet are deschis în oraşul Hânceşti un Centru Regional de jumătate de an. Hânceşti este prima destinaţie din sudul Moldovei în care compania deschide o zonă Wi-Fi. Lansarea zonei este continuarea programului social de acoperire a parcurilor publice cu Internet wireless gratuit, iniţiat de StarNet în 2009.

Şeful Centrului Regional Hânceşti StarNet, Cornel Gospodinov, menţionează că reţeaua metropolitană Wi-Fi din Chişinău, zonele Wi-Fi din Ungheni şi Soroca s-au bucurat până acum de un mare succes.

„Avem mii de accesări zilnice a serviciului Wi-Fi, oamenii se bucură că au Internet gratuit şi pot petrece timpul liber accesând informaţii utile, scriind e-mail-uri sau comunicând cu prietenii pe site-urile preferate. De aceea, avem speranţa că inaugurând zona Wi-Fi în Hânceşti vom bucura locuitorii oraşului cu un serviciu mult aşteptat. Vom continua şi pe viitor să susţinem comunicarea liberă cu cei dragi prin Internet, deschiderea către nou, îmbunătăţirea cunoştinţelor de utilizare a noilor tehnologii informaţionale”, a menţionat Cornel Gospodinov.

Accesul la Internet wireless gratuit în Hânceşti a fost posibil datorită parteneriatului public-privat între StarNet şi Primăria oraşului. Compania StarNet efectuează lucrările tehnice de acoperire Wi-Fi a grădinilor publice din diverse oraşe ale ţării în susţinerea strategiei sale de dezvoltare naţională.

      Articole recomandate