Speech final pentru absolvirea universității

speech

Unii dintre absolventi, vor trebui să rostească un discurs în cadrul balului de absolvire al ciclului universitar.Noi suntem buni și vă oferim un SPEECH pentru această ocazie. NU vă rămâne decât să-l supuneți capacității de a citi/vorbi cu intonația potrivită.

INFINITĂ ESTE ÎN NOI OPERA PE CARE SUFLETUL NE CHEAMĂ A O ÎMPLINI!

RĂSPUNZÂND CHEMĂRII DIN NOI AM VENIT LA ACEASTĂ FACULTATE CAUTÂND: SĂ NE SPORIM VALOAREA, SURSA CARE SĂ NE DEA DIMENSIUNEA, IZVORUL CA SĂ NE POTOLIM SETEA, ŞTIINŢA CARE SĂ NE DEA PUTEREA.

O frunză de dud atinsă de geniul omului devine mătase, UN STUDENT ATINS CU ISCUSINŢĂ DE DEONTOLOGIA PROFESIONALĂ A LECTORILOR UNIVERSITARI DEVINE ABSOLVENT AL ACESTEI PRESTIGIOASE UNIVERSITĂŢI.

Noi absolvenţii, am crescut intelectual, spiritual, deontologic din munca măriilor dumneavoastră, stimaţi profesori. Vă mulţumim că v-aţi scris sufletul în Duminica absolvenţilor, iar de răsplată să ţină cont Veşnicia.

Să fiţi Crucificatul căruia în loc de cuie să vă bată în palme doruri si recunostinta nemarginita a studenţilor! În ceruri, albul din argintul tâmplei dvs să ţese noianuri de zăpezi peste rănile veacului.
Substanţa să vă fie chiar veşnicia; să fiţi un fel de izvor ,din care tinerii însetaţi de puterea ştiinţei, să bea; o pasăre fără timp, un itinerar fara sfirsit si un zbor in inalt!

TIMPUL ESTE JUDECĂTORUL ATOT CE-I ASCUNS ÎN FAPTE! FAPTELE NOASTRE SÎNT MĂRTURIA VIE A UNOR COMORI DEZGROPATE DE PROFESORI ŞI STRĂBĂTUTE DE MĂRTURIA VIE A IUBIRII DE ŞTIINŢĂ. SÎNT COMORI CE TREC CU TIMPUL ŞI COMORI NETRECĂTOARE , A LE ŞTI ALEGE BINE, ASTA-I MINTEA CEA MAI MARE!

BINECUVÂNTATI suntem de Dumnezeu PENTRU ACEASTĂ ZI DE VICTORIE ÎN VIEŢILE NOASTRE, PT. POSIBILITATEA DE A MERGE CERTIFICAŢI ÎN LUME SĂ Exploatam, sa EXPLORĂM MĂRILE ŞI OCEANELE, VĂILE ŞI MUNŢII, SUBLIMUL ŞI VIRTUŢILE, ORIZONTURILE ŞI ŞTIINŢELE!
VIE RECUNOŞTINŢĂ STIMAŢI PROFESORI ŞI ZBORURI ÎNALTE DRAGI COLEGI!”

Un articol de Vadim Pasnicenco

      Articole recomandate