Seară magică la cea de-a 3-ea ediție a show-ului “Moldova Are Talent” (Video)

moldova-talente

Seară magică la Chișinău! Zeci de moldoveni talentați și-au făcut apariția vineri seară pe scena de la “Moldova Are Talent”.

Cea de-a 3-ea ediţie a super-show-ului “Moldova Are Talent” va rămâne cu siguranţă în memoria tuturor cu numărul de excepţie a lui Grigore Tcaciuc, și a micuței Iana Suvorcova, fetița care pictează cu gura.

Grigore Tcaciuc este un paznic de la Edineț care susține că talentul său este să așeze ouăle de găină astfel, încât să stea vertical. Pe scena de la Moldova Are Talent, Grigore a făcut tot posibilul pentru asta, însă nu i-a reușit. Inițial a dat vina pe anumite vibrații, apoi pe masă, iar la final a descoperit că cineva i-ar fi schimbat ouăle cu care a venit! Așa sau altfel, evoluția sa a stârnit multe zâmbete, dar și comentarii pe rețelele de socializare, scrie prime.md.

Iana Suvorcova are 11 ani, însă o poveste de viață care inspiră și nu lasă pe nimeni indiferent. Din cauza unei maladii necruțătoare, artrogripoză, Iana are membrele atrofiate şi paralizate, încă de la naştere. Nu-și poate mișca nici mâinile, nici picioarele, în schimb a descoperit că are talent la pictat. Desenează cu gura. La fel rezolvă zeci de puzzle-uri. Asta după ce acum câțiva ani, părinții i-au dăruit un set. „Iniţial, nu ştiam cum să-l strâng, dar apoi m-am gândit să iau piesele cu gura. Cu limba susţin, iar cu dinţii le iau. Apoi le unesc„, spune Iana.

Boala nu i-a imobilizat și visele. Iana visează să ajungă pe Tour Eiffel și bineînțeles să ajungă să meargă și să picteze cu mâinile. La Moldova Are Talent, Iana a venit împreună cu bunica sa, cea care are grijă de ea. Bunica i-a devenit un fel de înger păzitor. Ea a fost cea care i-a convins pe părinţii fetei să o aducă la Chişinău din Rusia și tot ea are grijă de educația și talentul Ianei.

Prestația sa a uimit și impresionat atât publicul din sală, cât și jurații care la urmă au aplaudat-o îndelung. La final, fetița a izbucnit în lacrimi. De fericire cu siguranță, pentru că o țară întreagă a văzut că Iana Are Talent!

Urmăriți mai jos evoluțiile celorlalți participanți la cea de-a 3-ea ediție a show-ului de Talente din Republica Moldova:

Verdeş Alexandrina și pisica care vorbește

Ghervaș Victor – solist

Stolas Leukas – takewondo

 SB Dancers – trupă de dans

Pătrașcu Vadim- raper

Mîrzac Vitalia-dansatoare


Magnum- muzică instrumentală

Jalbă Valeriu-instrumentist

Free Star- dansul Mămăliguța

Dragu Irina – interpretă de muzică

Apostu Margareta- dans

Dacu Maxim – dansator

Succes concurenților în etapa următoare! Moldova, țară cu Talent…

Solomon Adrian

      Articole recomandate