Sărutul pe care l-au văzut peste 17 milioane de persoane

Filmuleţul în care doi copii, un băiat pe nume Elliott, în vârstă de 5 ani şi vecina sa, Bowie, o fată cu un an mai mare, se sărută pe buze pentru prima dată, a devenit viral pe Internet după ce, în doar şapte luni, peste 17,6 milioane de persoane care au vizitat site-ul YouTube l-au vizualizat.

„De ce m-ai sărutat?”, întreabă băiatul din imagini. „Pentru că te plac”, spune Bowie îmbrăţişându-l. „Eu te-am sărutat pentru că te plac. Eu te-am sărutat pentru că tu mă placi”, spune el, după care o sărută pe fată pe umăr.

Câteva momente mai târziu, fata îl sărută pe buze, moment în care băiatul, foarte entuziasmat, strigă „Ne-am sărutat pe buze!”. La finalul clipului atât de popular printre utilizatorii site-ului YouTube, Elliott o mai sărută o dată pe Bowie pe obraz şi apoi pe buze.

Filmul a fost realizat de către californianca Harmony Smith, de 25 de ani, mama băiatului din imagini.

Popularitatea filmuleţului a crescut şi mai mult după ce el a fost postat de către Justin Bieber pe profilul său de Twitter, cu circa 9 milioane de fani, şi după ce gazda emisiunii American Idol l-a inclus, la rândul său, pe site-ul personal.

      Articole recomandate