S-a întors la TV! Bear Grylls, primele imagini după ce a fost dat afara de la Discovery

Nu poate sta deoparte, nu poate sta locului, aşa că Bear Grylls face exact ceea ce ne-a obişnuit: ne uimeşte, ne şochează, ne lasă cu gura cascată!

După ce a fost concediat de Discovery, unde făcea senzaţionalul program „Tehnici de supravieşuire”, Bear Grylls nu s-a dat bătut şi a continuat să se bage în tot felul de proiecte care te lasă mască.

Unul dintre acestea este „The Adrenalist – Masters of Movement”, iar numele spune totul de la sine. În aceste imagini, Bear Grylls escaladează Tombstone Rock, celebra şi spectaculoasa stâncă înaltă de peste 100 de metri din Marele Canion.

Bear Grylls este unul dintre cei mai tineri alpiniști care au escaladat muntele Everest, reușind această performanță la vârsta de 23 de ani, și cea mai tânără persoană care a devenit Cercetaș Șef (35 de ani).

Bear Grylls a devenit cunoscut pentru seria de emisiuni de televiziune „Born Survivor: Bear Grylls” (Marea Britanie), cunoscută și sub denumirile de „Man vs Wild” (Statele Unite, Canada, Australia și Noua Zeelandă), Ultimate Survival (Europa, Asia și Africa) respectiv „Tehnici esențiale de supraviețuire în România”. În martie, Discovery i-a reziliat contractul lui Grylls.

      Articole recomandate