Rețeta succesului! La 14 ani s-a angajat ca bonă, acum deține o afacere de 250 milioane dolari

Bella Weems avea 14 ani când a început să lucreze ca babysitter. Tot ce își dorea adolescența din Arizona era să strangă bani pentru o mașină la mâna a doua, însă ambiția ei avea să îi aducă o afacere de milioane de dolari.

În urmă cu trei ani, Bella Weems (17 ani) se angaja ca bonă ca să strângă bani pentru un autoturism pe care să și-l dăruiască atunci când avea să împlinească 16 ani.

Părinții ei i-au spus însă că ar trebui sa încerce să facă rost de suma respectivă singură și nu să se bazeze pe ajutorul lor, îndemnând-o să își deschida propria afacere.

Le-a ascultat sfatul și a pus bazele firmei de bijuterii Origami Owl, una care se bucura de un succes neașteptat, potrivit Forbes.

Living-Lockets

Compania a avut câștiguri de 24 milioane de dolari anul trecut și este de așteptat ca cifra să ajungă la 250 milioane de dolari în acest an. Origami Owl distribuie bijuterii asociaților independente care le cumpară la preț redus și, la rândul lor, le vând mai departe clienților, scrie incont.ro.

Compania are aproape 373 de angajați, iar rudele Bellei o ajuta pe aceasta din postura de directori, pentru că tânăra este prea mică. Între timp, și-a împlinit și visul: în 2012 și-a cumparat un Jeep alb, pe care l-a botezat Alice.

      Articole recomandate