Redmer Hoekstra – frizând absurdul cu ilustrații animalice (Foto)

1

Ce se poate realiza atunci când fantezia este dublată de un talent artistic deosebit – iată un domeniu în care Internetul încă mai are de descoperit o mulțime de lucruri interesante.

Printre acestea se inscrie, fara indoiala, si colectia de „ilustratii animalice”, purtand semnatura olandezului Redmer Hoekstra, care a decis sa execute un slalom spectaculos in lumea necuvantatoarelor, imprumutandu-le anumite caracteristici, pentru a le asocia unor elemente de natura moarta, regasite printre obiectele care ne impestriteaza viata cotidiana.

Ideea de a transforma de pilda o bufnita intr-o carte zburatoare si invers, nu e catusi de putin lipsita de originalitate, ca sa nu mai vorbim de molia-dirijabil sau crocodilul-tastatura.

Dar pentru a realiza ilustratii precum cele prezentate in cele ce urmeaza, e nevoie de mult mai mult decat fantezie: munca multa, talent creativ si o neobosita sete de a realiza conexiuni surprinzatoare intre animale si banalele obiecte sau masinarii utilizate de om in activitatile sale curente.

1

12 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Roxana Iorgulescu

 

      Articole recomandate