Chișinăul – gazdă a Forumului Economic Vienez, la începutul verii

forum-economic-chisinau

Chișinăul va fi gazda Forumului Economic Vienez (VEF), la începutul verii, sub patronajul Ministerului Economiei și Organizației pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea Exportului în Moldova.

Este vorba despre unul din cele mai importante evenimente la nivel regional, dedicate promovării investițiilor în țara noastră, care se va desfășura în capitală, în perioada 10-11 iunie, anul curent. relatează IPN.

Vienna Economic Forum(VEF), fondat încă din anul 2004, reprezintă o oportunitate deosebită pentru a informa participanții de peste hotare, în legatură cu potențialul uriaș de invesții pe care îl prezintă Republica Moldova și a promova mediul de afaceri local.

VEF reunește la ora actuală multe țări care ar putea fi interesate în dezvoltarea parteneriatelor economice cu Chișinăul, printre care se numără Austria, Turcia, Bulgaria, Macedonia și altele.

Obiectivul acestora este acela de a lărgi plaja de investiții în regiunea statelor situate între Marea Adriatică și Marea Neagră.

Nu este pentru prima dată când evenimentul se va desfășura în țara noastră: în anul 2008 (20-21 februarie), Forumul Economic Vienez a avut loc, de asemenea, la Chișinău.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate