Reclamă sau film horror? Fantoma unei fetiţe care urmăreşte o femeie, subiect de scandal

Un filmuleţ în care o femeie este urmărită într-o parcare subterană de fantoma unei fetiţe a stârnit multe nemulţumiri din partea celor care l-au vizionat. Vezi de ce.

O reclamă în care o femeie este urmărită într-o parcare subterană de fantoma unei fetiţe a stârnit multe nemulţumiri deoarece este considerată prea înspăimântătoare pentru copii, scrie dailymail.co.uk.

Filmuleţul arată o femeie care se duce către maşina sa într-o parcare subterană, iar la un moment dat începe să fugă speriată deoarece este urmărită. Când ajunge la maşină vede fantoma fetiţei şi începe să ţipe, iar fantoma îi arată un telefon pe ecranul căruia scrie „Pierderea ofertelor noastre te va bântui”, din text curgând sânge.

Autoritatea pentru Standardul în Publicitate din Marea Britanie a primit 34 de plângeri referitoare la reclamă, cel mai mare număr de nemulţumiri din acest an.

Persoanele care au văzut reclama cer interzicerea acesteia, deoarece este „nejustificat de periculoasă” pentru copii.

„Am primit 341 de plângeri, în care se spune că reclama este periculoasă şi nu ar trebui vizionată de copii. Am început o investigaţie completă”, a declarat un purtător de cuvânt al Autorităţii pentru Standardul în Publicitate.

      Articole recomandate