Programul care dezvaluie cum sunt „photoshopate” vedetele

Un program dezvoltat de doi IT-isti a reusit sa arate exact schimbarile facute cu ajutorul programelor de editare foto in cazul vedetelor pe care le reagsim perfecte in revistele glossy.
Hany Farid si Eric Kee, de la Darhtmouth College din New Hampshire, oamenii din spatele proiectului au declarat ca motivatia din spatele proiectului este oferirea unei imagini reale a fotografiilor care au fost editate cu ajutorul unor programe precum Photoshop.

Asadar, ce vedeti in ultima secventa a pozei este o imagine care arata gradul de interventie asupra imaginii originare, rosul reprezentand cele mai multe interventii, iar albastrul, cele mai putine.Hany Farid si Eric Kee, de la Darhtmouth College din New Hampshire, oamenii din spatele proiectului au declarat ca prin intermediul programului au dorit sa sublinieze diferenta enorma dintre fotografiile reale si cele obtinute cu ajutorul unor programe precum Photoshop.

Asadar, ce vedeti in ultima secventa a pozei este o imagine care arata gradul de interventie asupra celei originale, rosul reprezentand cele mai multe interventii, iar albastrul, cele mai putine.le mai putine.

      Articole recomandate