Primarul se contrazice! Traseul microbuzelor din Chişinău va rămâne nemodificat

Primarul general, Dorin Chirtoacă, s-a răzgândit. Acesta şi-a amânat propria dispoziție care prevedea modificarea itinerarelor a 27 de linii de microbuz, până pe data de 15 septembrie. 

La şedinţa de ieri a edilului capitalei cu operatorii de transport, Chirtoacă a anunţat că toate rutele de microbuz care fac legătura cu suburbiile îşi vor relua de astăzi activitatea. Totuși, primarul nici nu a avut curajul să zică acest lucru, astăzi, în fața presei, hotărând să nu vină la ședința săptămânală a Primăriei, scrie Realitatea.

De asemenea, a fost luată decizia ca microbuzele de pe ruta 127 să fie repuse în circulaţie cu itinerar nou, astfel încât să ocolească centrul capitalei.

Totodată, Dorin Chirtoacă a precizat că este în vigoare decizia privind amplasarea orarelor de circulaţie care, potrivit primarului, vor impune disciplina în rândul şoferilor ce vor trebui să respecte o viteză constantă. În cazul în care şoferii nu vor respecta graficul, vor fi sancţionaţi pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Dispoziţia primarului capitalei, prin care au fost modificate itinerarele a 27 de linii de microbuz, urma să intre în vigoare de astăzi.

 

      Articole recomandate