Povestea uimitoare a şomerului care a devenit milionar peste noapte

Un şomer din statul american California a descoperit după mai bine de o lună că a câştigat 52 de milioane de dolari. El s-a recunoscut într-o fotografie pe care Loteria o postase pe site, în încercarea de a descoperi cîştigătorul.

Extragerea Mega Millions a avut loc la 27 iulie şi, timp de peste o lună, nimeni nu a revendicat premiul de 52 de milioane de dolari. În cele din urmă, organizatorii loteriei au plecat pe urmele marelui câştigător. Ei au găsit agenţia la care s-a jucat biletul şi s-au uitat pe camerele de supraveghere pentru a face o captură cu posibilul câştigător. Fotografia a fost postată pe site-ul Loteriei.

Eram la prietenii mei şi am venit acasă la două dimineaţa, am făcut curat în dormitor şi apoi am coborât şi am deschis calculatorul. Atunci mi-am adus aminte şi am verificat”, a declarat norocosul câştigător.

Premiul nu putea veni înt-un moment mai bun pentru bărbat. Tocmai rămăsese şomer şi locuia împreună cu întreaga familie la nişte prieteni. Cu banii câştigaţi vrea în primul rând să cumpere o casă.

      Articole recomandate