Petrecerea s-a terminat la spital. Cocktail-ul care a lăsat-o pe o britanică fără stomac

Petrecerea de majorat a unei britanice s-a sfârşit cum nici nu se putea mai rău: a ajuns la spital şi a rămas fără stomac.

Gaby Scanlon a decis să îşi serbeze cei 18 ani împliniţi alături de un grup de 13 prieteni prieteni într-un bar din Lancaster. Printre băuturile comandate de tânără în cadrul petrecerii se afla şi un cocktail care conţinea nitrogen lichid, scrie The Sun.

După ce a băut cocktail-ul, sărbătorita a acuzat dureri insuportabile de stomac şi a fost transportată de urgenţă la spital. Odată ajunsă la unitatea sanitară, medicii au constatat cu stupoare că azotul lichid din băutura consumată i-a perforat tinerei stomacul.

Gaby Scanlon

Unul dintre barmani ne-a avertizat că băutura ar putea fi cam acidă pentru stomac, dar imediat după ce a spus acest lucru mi s-a făcut rău. Am simţit o durere insuportabilă la nivelul stomacului. Nu puteam să spun nimic, atât de tare mă durea”, a declarat adolescenta.

Pentru a o salva, cadrele medicale au decis să o ducă de urgenţă în sala de operaţie, unde au decis să îi îndepărteze stomacul. În prezent starea britanicei este una stabilă. Deşi rămasă fără stomac, Gaby Scanlon va putea să bea şi să mănânce în continuare, dar în porţii bine stabilite. În plus, aceasta va avea nevoie şi de suplimente de vitamine.

Multe baruri folosesc în reţetele lor pentru cocktail-uri azotul care rămâne ca un nor sau ca nişte vapori deasupra paharului de băutură. Barul din Lancaster unde s-a petrecut incidentul nu mai comercializează preparate cu azot.

      Articole recomandate