Personajul lui Leonardo DiCaprio putea fi salvat. “Mythbusters” demontează filmul „Titanic” (Video)

Prezentatorii „Mythbusters”, o emisiune TV în care mai multe mituri urbane sunt confirmate ori spulberate, au demonstrat că personajul lui Leonardo diCaprio din „Titanic” ar fi putut supravieţui, scrie Daily Mail.

În ultima scenă din film, Jack (DiCaprio) o lasă pe Rose (Kate Winslet) să se urce pe plută şi să se salveze de la moarte, în timp ce el se îneacă. Cei de la „Mythbusters” sugerează, însă, că Jack ar fi încăput şi el pe plută, iar aceasta nu s-ar fi scufundat, salvându-i pe cei doi amanţi de la moarte.


Regizorul peliculei, James Cameron, a declarat în mai multe rânduri că, din punctul său de vedere, pluta s-ar fi scufundat dacă atât Jack, cât şi Rose se urcau pe ea.

Cu toate acestea, Adam Savage şi Jamie Hyneman de la „Mythbusters” au găsit o soluţie: dacă Rose şi-ar fi dat jos vesta de salvare şi ar fi pus-o sub plută, aceasta rămânea în afara apei, iar Jack putea să se urce şi el.

Ceea ce nu vreţi voi să înţelegeţi e că în scenariu scrie că Jack moare. Deci trebuia să moară. Poate că ne-am încurcat noi, iar pluta trebuia să fie ceva mai mică, dar în orice caz Jack trebuia să moară”, a declarat James Cameron.

      Articole recomandate