Paradoxul este că deși sunt carismatici, plăcuți, înțelepți, educați, sunt totuși…singuri

123

În fiecare zi, comunicând cu diferiți oameni, te miri că cei mai vrednici dintre ei sunt…singuri.

Pe ei îi deosebește carisma, aspectul fizic plăcut, gândirea analitică vie, educația bună și manierele în spatele cărora mereu este ascunsă o privire pătrunzătoare și în care, uneori, abia de vezi vreun semn de tristețe.

Ei își caută oamenii „lor” pentru comunicare, pentru companie, pentru odihnă, pentru dragoste, pentru relații și pentru familie.
De obicei, acești oameni greșesc mai des, suferă mai mult, trec mai greu peste eșecuri și mai rar se deschid pentru relaționare.

Dar de fiecare dată, arzându-se până la scrum într-o relație, găsesc puteri să reînvie din praf, perfecționându-se și devenind mai puternici. Și din nou, și din nou, încep totul de la început.

Ei rămân reci la stereotipurile societății moderne și este aproape imposibil să le impui un punct de vedere străin.

Indiferent dacă este bărbat sau femeie, ei caută un partener asemănător lângă care se vor simți confortabil și liniștit. Și acest „liniștit” presupune lipsa certurilor, a adrenalinei produse artificial și a emoțiilor duse la extremă. Acest „liniștit” presupune că omul de alături nu te va trăda. Ei vor pe cineva căruia să-i poți încredința viața și în care vei fi încrezut 100%.

Chiar și cei mai puternici oameni caută neîncetat acea convingere că sunt iubiți.

Mulțumiți pentru compania lor, pentru timpul petrecut cu ei, sorbiți-le cuvintele și învățați de la ei!

via Multumesc.me

      Articole recomandate