Om de zăpadă un uriaș de 5 metri, atrage privirile turiștilor la Sinaia, România (Video)

Un uriaș om de zăpadă  poate fi  admirat în Sinaia . Acesta are 7 metri înălţime şi a fost ridicat în centrul staţiunii, de angajaţii unui restaurant, din zăpada strânsă de pe trotuar.

Două zile au muncit angajaţii unui restaurant din Sinaia pentru a realiza cel mai impunător om de zăpadă din România. Acesta are 5 m înălţime şi a devenit punctul de atracţie al staţiunii. Zeci de turişti şi localnici vin zilnic să admire omul de zăpadă şi să se fotografieze cu el.

N-am mai văzut aşa om mare de zăpadă până acum. Ne-am făcut şi nişte poze, doar ce le-am postat şi pe facebook. E foarte mişto. Şi vremea ţine cu noi. Nu e nici foarte frig, nici foarte cald să topească zăpada. E foarte mişto„, susţine o turistă.

Omul de zăpadă va rezista cel mai probabil până la primăvară, când vor creşte temperaturile. Până atunci, turiştii îl vor putea admira în voie. Omul de zapadă din Sinaia nu e unicul de astfel de dimensini .

Cel mai mare fiind realizat în Polonia de un grup de polonezi entuziasti au reusit ridicarea a ceea ce ei numesc cu mandrie nationala: “ cel mai inalt om de zapada din lume”. Botezat Milocinek, popularul simbol al iernii atinge inatimea de 9,5 metri si este atat de mare incat constructorii sai au fost nevoiti sa-i puna pe cap un butoi imens in loc de traditionala palarie.

      Articole recomandate