„Ochii roz”, o nouă practică sexuală periculoasă

eyesUn fetiş sexual ciudat este din ce în ce mai popular în Japonia. Tinerii îşi ling globii oculari, în încercarea de a obţine satisfacţie sexuală, ignorand faptul că această practică este periculoasă pentru sănătatea ochilor.

Autorităţile au început să dea atenţie acestui fenomen abia după ce tot mai mulţi copii au venit la şcoală cu plasturi pentru a-şi acoperi ochii roşii şi umflaţi. Mai târziu, o treime din ei a mărturisit că au practicat „oculolinctus”, potrivit „Business Insider”.

Specialiştii avertizează că acest obicei este foarte periculos, din cauza unor bacterii care se pot transmite uşor pe această cale. Efectele ar putea degenera in conjunctivită şi alte probleme de vedere.

Un epidemiolog japonez crede că elevii sunt atraşi de această activitate tocmai pentru că este periculoasă şi controversată.

Desi fenomenul este din ce în ce mai popular în Japonia, pe internet există dovezi că oameni din întreaga lume au încercat asta. Pe Youtube, de exemplu, există clipuri pe această temă de ani buni.

Altii spun că fetişul ar fi devenit popular din cauza unui videoclip al trupei japoneze Bond, în care o femeie îi face oculolinctus solistului.

      Articole recomandate