O tînara din India a oferit o adevarată lecţie de viaţă. Află-i povestea uimitoare

Victima a unui atac cu acid, care a lasat-o complet desfigurata pe cand era adolescenta, o tanara din India a avut recent parte de un eveniment fericit, care ii da speranta pentru viitor.

Sonali Mukherjee, acum in varsta de 27 de ani, a castigat marele premiu la concursul „Vrei sa fii milionar?„, potrivit Daily Mail. Ea va folosi banii pentru noi interventii chirurgicale, dupa ce familia ei a cheltuit intreaga avere pentru operatii similiare.

Sonali, care a fost atacata pe cand avea doar 17 ani, de un petitor refuzat si prietenii lui, a castigat echivalentul a 36.000 de euro. Gazda show-ului, Amitabh Bachchan, cunoscut ca Big B in India, a laudat-o pe tanara pentru curajul de a aparea la televizor.

Nu i s-a facut dreptate, astfel ca a cerut sa public sa-si puna capat vietii. I-a fost refuzat si acest lucru, penru ca eutanasia este ilegala in aceasta tara, asa ca a decis sa nu sufere in tacere. Povestea ei este una care demonstreaza un curaj imens. Intreaga natiune o saluta, dar in acelasi timp lasa capul jos, rusinata, din cauza a ceea ce a patit„.

De la atacul inuman produs in 2003, Sonali a suferit 22 de interventii chirurgicale. Si-a pierdut insa partial vederea si auzul. Cei care au desfigurat-o au fost eliberati cautiune, dupa ce au stat doar patru luni in inchisoare, niciunul dintre ei nefiind condamnat.

Sonali spune ca ar fi nevoie de aproximativ 1,8 milioane de euro pentru operatii in urma carora sa arate „macar asemanator cu o fiinta umana„.

      Articole recomandate