O şansă dintr-un milion pentru Aliona Moon. Află ce loc îi rezervă Moldovei casele de pariuri la Eurovision

eurovision, aliona moon

Reprezentanta Moldovei la Eurovision se va califica în finala din 18 mai, dar va ieşi doar la coada clasamentului, prognozează casele de pariuri, care o dau drept câştigătoare pe concurenta din Danemarca.

Potrivit adevarul.ro, topurile internaţionale nu ne dau motive de bucurie. Mai multe case de pariuri o poziţionează pe reprezentanta ţării noastre pe locurile 8-10 în semifinala din 14 mai. Cu alte cuvinte, Aliona Moon ar putea trece „la mustaţă“ în finala Eurovision 2013 de la Malmö, Suedia.

Triste sunt şi pronosticurile pentru clasamentul final, care îi rezervă un loc modest, între 20 şi 24 din totalul celor 26. Pe poziţia 24 văd Moldova pariorii de pe site-urile oicerodds, oddschecker şi bet365. În schimb, wiwibloggs ne dă speranţa locului zece, pornind de la ideea că ţările din fosta URSS se votează între ele.

clasament

Acum tînăra interpretă Aliona Moon , reprezentanta Moldovei la ediția din anul acesta la Eurovision, se află într-un turneu de promovare a piesei cu care Aliona va încerca să surprindă publicul european. După vizita de 4 zile în România, va urmă și promovarea în alte țari de pe continentul european precum : Olanda, Belarus, Ucraina şi Rusia.

      Articole recomandate