O moldoveancă a devenit Miss Minesota Coed 2013

Miss Minesota Coed 2013

Moldoveanca Lucia Arseni de 21 de ani a câştigat titlul de Miss Minesota Coed 2013 din SUA. În noiembrie, tânăra va concura pentru Concursul Miss American Coed la nivel naţional, care se va desfăşura în Florida.

Potrivit colegilor de la adevărul.ro, titlul de Miss Minesota Coed nu e singura realizare, iar cel mai mare succes consideră că este titlul de Miss Congeniality. Lucia susţine că deja a început să se pregătească pentru competiţia din Florida. Între timp, îşi continuă studiile la Colegiul Saint Paul, la Business Internaţional.

Îmi place să particip la competiţii. Îţi deschide mult oportunităţi de a cunoaşte tineri de vârsta ta şi munca de voluntariat“, spune Lucia.

Mi-aş dori să activez într-o companie mare, care mi-ar permite să călătoresc în mai multe state. Nu cred că mă voi întoarce să locuiesc în Republica Moldova. Dar aş vrea să o vizitez cât mai des posibil, poate unele studii le voi face aici. Următoarea vizită acasă va fi la începutul lunii iulie“, afirmă Lucia.

Deşi de 11 ani s-a mutat în SUA, îşi aminteşte cu drag de Moldova. „Păstrez cele mai frumoase amintiri despre ţara unde m-am născut. Îmi amintesc şi acum de orele petrecute la Corul „Lia Ciocârlia“ din Chişinău“, conchide tânăra tânăra.

o-moldoveanca-a-devenit-in-america--0406171906

      Articole recomandate