O femeie a fost arestată de 4 ori, în 26 de ore

O femeie din Hampshire, Marea Britanie, a fost arestată de 4 ori în 26 de ore, pentru că asculta muzică prea tare şi şi-a agresat nepotul.

Joyce Coffey, în vârstă de 53 de ani, asculta la radioul din locuinţa sa muzică rock la volum maxim, până când vecinii săi nu au mai suportat şi au chemat poliţia.

Femeia a scăpat doar cu avertisment când oamenii legii au ajuns la uşa ei, marţi, în jurul orei 15:00.

După o oră, poliţiştii au fost din nou chemaţi, iar a doua oară femeia a fost arestată şi acuzată de comportament inadecvat, pentru că a refuzat să oprească muzica.

Joyce Coffey a fost, însă, eliberată în scurt timp şi amendată cu 500 $.

În jurul orei 21:20, poliţiştii au primit a treia sesizare, iar femeia a fost arestată a doua oară şi eliberată contra unei sume de 1.000 $. Ea a primit interdicţie pentru a asculta muzică la radio, până miercuri, la ora 10.00.

Deşi a declarat în scris că nu va mai face gălăgie, ea şi-a trezit din nou vecinii cu muzica, iar poliţiştii au intervenit din nou, marţi spre miercuri, la ora 01.00. Unul dintre oamenii legii a putut auzi piesa „Highway to Hell” a trupei AC/DC în locuinţa femeii, iar aceasta a fost arestată a treia oară şi reţinută într-o închisoare din Brentwood.

De data aceasta, Coffey a fost eliberată contra unei amenzi de 10.000 $ şi i s-a interzis să asculte muzică înainte de ora 10.00 şi după ora 20.00.

Când au crezut că femeia s-a potolit, poliţiştii au primit, miercuri, în a doua parte a zilei, o nouă plângere din partea nepotului în vârstă de 49 de ani al femeii.

Acesta a declarat că venise acasă pentru a-şi lua câteva lucruri, iar Coffey s-a înfuriat, aruncând cu o tigaie spre el.

Ea a fost arestată a patra oara şi acuzată de agresiune, dar şi pentru încălcarea eliberării condiţionate, fiind reţinută tot în Brentwood şi amendată din nou cu 10.000 $.

      Articole recomandate