Nu pleca de acasă fără a-ți lua rămas bun și spune-i mereu că o iubești

sarut-dimineata-min

După cum zicea Lev Tolstoi, toate familiile fericite sunt fericite la fel. Și, de fapt, perechile fericite au ceva în comun care le permite să-și păstreze relația pe decursul mai multor ani. Iată câteva trăsături care unește aceste perechi:

1. Niciodată nu pleca de acasă fără a-ți lua rămas bun

La prima vedere, acest lucru pare a fi o nimica toată, dar e foarte important să-ți săruți partenerul și să-ți iei rămas bun de la el sau ea. Acest moment trebuie să se transforme într-un fel de tradiție, care îi arată persoanei iubite grija pe care i-o porți și îi crează o dispoziție bună pentru întreaga zi.

2. Discutați în fiecare zi

E ceva necesar. Întreab-o sau întreabă-l despre cum a trecut ziua și spune-i despre cum a trecut ea la tine. Fă în așa mod, încât acea persoană să fie prezentă în momentele în care n-a putut fi lângă tine. Deseori perechile ignoră acest lucru, dar, cu timpul, el vă poate fie distruge, fie întări relația.

Nu amâna discuția pe a doua zi, pentru că asta se poate transforma într-o deprindere. Mâine va fi o nouă zi, noi evenimente și noi schimbări vor avea loc în viața partenerului tău, schimbări pe care nu le vei observa.

3. Spune ”Te iubesc”

Nu există un mod greșit de a spune această frază. De fiecare dată când o zici, chiar și după mulți ani, aceste cuvinte vor avea același sens. Deseori oamenii își dezvoltă anumite complexe când sunt într-o relație, cum ar fi gândul că nu sunt atractivi, că nu sunt destui de buni pentru tine sau că îndepărtezi de ei. Ai putea să-ți scutești a doua jumătate de aceste gânduri doar spunându-i c-o iubești.

4. Surprindeți-vă reciproc

Asta nu înseamnă că trebuie să vă dăruiți cadouri scumpe sau să organizați cine care v-ar putea distruge financiar. E suficient să-ți săruți partenerul pe obraz când el nu se așteaptă și să-i zici că ai avut noroc cu el și că nu ai greșit cu alegerea făcută. Chiar și cea mai mică suprinză aduce o scânteie în relație.

      Articole recomandate