Cele 12 legi ale Karmei care îți vor schimba viața

a1044-min

Karma este legea „cauză –efect” – o lege indestructibilă a cosmosului. Acțiunile tale îți creează viitorul tău.

Motivul pentru care soarta nu îți este pecetluită este pentru că ai parte la libera alegere. Prin urmare, viitorul nu poate fi deja scris. Nu ar fi corect. Viața îți oferă șanse. Asta este una din ele.

1. Cea mai importantă Lege a Karmei: „Culegi ceea ce semeni.”

Gândirea și acțiunile noastre au consecințe – bune sau rele. Dacă dorim pace, iubire, armonie, prosperitate, etc. trebuie să fim predispuși să acționăm corespunzător.

Acest lucru este, de-asemenea, cunoscut sub numele de „Legea cauzei și a efectului”. Energia (gândurile, acțiunile) pe care o oferi lumii are consecințe imediate sau nu.

2. Legea Creației: „Ceea ce ne dorim se obține prin implicare.”

Tot ceea ce vedem în jurul nostru a fost creat la intenția unei persoane. Așa cum suntem una cu Universul, intențiile noastre determină evoluția creației. Din moment ce lucrurile care ne înconjoară devin o parte din noi, este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că aceste împrejurimi sunt favorabile pentru realizarea dorințelor noastre.

3. Legea Umilinței: „Refuzul de a accepta ceea ce este, nu va schimba situația.”

Acceptarea este o virtute aproape universală în multe sisteme de credință. Pur și simplu, ar trebui să acceptăm mai întâi circumstanțele actuale pentru a le schimba.

Dacă ne concentrăm asupra negativului în loc să întreprindem acțiuni pentru a scăpa de el, vom obține un rezultat egal cu zero.

4. Legea Creșterii: „Propria noastră creștere este mai presus de orice circumstanță.”

Singurul lucru asupra căruia avem control este propria noastră persoană. Schimbarea adevărată are loc numai dacă ne asumăm angajamentul de a schimba ceea ce se află în inimile noastre.

5. Legea Responsabilității: „Viața depinde doar de acțiunile noastre, de nimic altceva.”

Când există o turbulență în propria noastră viață, deseori există turbulențe pe plan intern. Dacă dorim să ne schimbăm viața, trebuie să ne schimbăm starea de spirit și împrejurările.

6. Legea Conexiunii: „Totul în Univers este conectat, atât lucrurile mari, cât și cele mici.”

Trecutul, prezentul și viitorul sunt conectate. Prin urmare, dacă dorim ceva diferit trebuie să lucrăm pentru a schimba aceste conexiuni.

7. Legea Concentrării: „Nu îți poți îndrepta atenția spre mai multe sarcini.”

Este imposibil să creștem spiritual dacă gândim și acționăm negativ. Trebuie să ne îndreptăm în totalitate atenția pentru a realiza orice sarcină dorită.

8. Legea Ospitalității și Generozității: „Demonstrarea altruismului arată adevăratele noastre intenții.”

Ceea ce pretindem să credem trebuie să se manifeste în acțiunile noastre. Altruismul este o virtute doar dacă ne acomodăm cu ceva diferit de noi înșine. Fără un caracter altruist, creșterea spirituală este aproape imposibilă.

9. Legea Schimbărilor: „Istoria se repetă până în momentul în care nu este schimbată.”

Angajamentul conștient de schimbare este singura metodă de a influența trecutul. Istoria va continua de-a lungul unei căi constructive până în momentul în care energia pozitivă o va conduce în altă parte.

10. Legea „Aici și Acum”: „Prezentul este tot ce avem.”

Privind în trecut cu regrete și în viitor fără speranță, pierzi șansa prezentului. Gândurile vechi despre comportament alungă șansa de a avansa din prezent.

11. Legea Răbdării și Recompensei: „Nimic de valoare nu este creat fără răbdare.”

Recompensele sunt revendicate doar prin răbdară și perseverență. Recompensa nu este rezultatul final. Adevărata bucurie vine din siguranța de a face ceea ce este necesar pentru anticiparea rezultatului bine meritat.

12. Legea Semnificației și Inspirației: „Cea mai bună recompensă este cea care contribuie la întreg.”

Energia și intențiile sunt componente vitale care determină rezultatul final. Orice contribuție pe care o aduci vieții tale, reprezintă o contribuție personală întregului Univers.

via: devorbacutine.eu

Yupi!

Hai să fim prieteni

Cu fiecare like noi devenim mai buni

Abonează-te!

Lasă-ne adresa ta de e-mail, iar noi vom avea grijă să primești cele mai bune articole de pe Yupi.md

      Articole recomandate