Noutăţi pentru cei ce caută un loc de muncă: Târgul de Cariere de la Chişinău va avea loc în perioada 4-5 octombrie

job

În intervalul 4-5 octombrie, la Centrul de Cultură şi Istorie Militară din Chişinău, se va desfăşura noua ediţie a Târgului de Cariere.

Evenimentul se va derula sub semnul identificării de oportunităţi de angajare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, dar şi al celor de includere a anumitor resurse valoroase pentru organizaţii, în rândurile propriilor scheme de recrutare.

Târgul de Cariere reprezintă un optim instrument de lărgire a plajei de comunicare între angajatori şi candidaţi, reunind circa 25 de structuri interesate în recrutarea de personal şi peste 4.000 de aplicanţi.

În contextul socio-economic actual, o astfel de manifestare este cât se poate de binevenită: ediţiile sale precedente au demonstrat avantajele dialogului direct între părţile interesate în procesul angajării de personal.

Un prim interviu, cu evaluare reciprocă adecvată, posibilitatea de negociere sau chiar şi de dezvoltare a unor colaborări încrucişate, într-o unică şedinţă, desfăşurată într-un cadru organizat, primitor şi de bun auspiciu pentru ambele părţi, se poate concretiza într-un parteneriat ulterior, trainic, avantajos şi de lungă durată.

Accesul publicului este gratuit, fiind permis între orele 10 si 16, în ambele zile ale evenimentului – mai multe detalii pot fi obţinute vizitând site-ul oficial al organizatorului, la secţiunea Contact.

 Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate