Noul Rolls-Royce Celestial Phantom: 446 de diamante și un preț astronomic (Foto)

Ultimul model de Rolls-Royce sfidează cele mai pretențioase standarde ale luxului și rafinamentului în materie de bijuterii pe patru roți, garnisit fiind el însuși, cu 446 de diamante.

Este vorba despre un design realizat special pentru modelul Celestial Phantom, care etalează, grație unui gadget ultra-sofisticat, 446 de diamante la nivel de habitaclu, în timp ce plafonul prezintă proiecția constelației corespunzătoare amplasamentului automobilului.

Modelul a fost prezentat în cadrul evenimentului Dubai International Motor Show, integrându-se perfect în atmosfera poleită, cu care se mândrește atât de mult metropola arabă.

Pentru a completa efectul „stelar” al automobilului, designerii au decis să opteze pentru o vopsea exterioară specială, în care au introdus particule de cristal, element ce conferă o strălucire aparte acestei apariții galactice.

Cu atâtea astre înăuntru și în afară, e de așteptat ca prețul automobilului să prezinte la rândul său, un nivel astronomic, deși casa producătoare continuă să învăluie încă în mister acest detaliu.

rolls-royce-celestial-phantom_100439655_l

rolls-royce-celestial-phantom_100439656_l

2014-rolls-royce-wraith-2013-new-york-auto-show_100423653_l

frankfurt-2013-rolls-royce-phantom-celestial-concept-4

R

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate