Nostradamus la 12 ani. Vezi ce previziuni extraordinare a făcut un băiat din Scoția

Pe timpul in care George al V-lea ocupa tronul Angliei, in jurul anului 1913, un baiat de 12 ani a facut cateva previziuni care aveau sa se adevereasca odata cu trecerea timpului.

Edgar Codling din Hillington, Scotia a scris intr-o lucrare de control ca in anul 2000 avioanele vor fi la fel de comune ca masinile si ca pretul bicicletelor va scadea considerabil. De asemenea, el a notat ca turismul se va transforma intr-un domeniu profitabil si ca oricine isi va putea cumpara un ziar de la coltul strazii.

Chiar inaintea izbucnirii Primului Razboi Mondial, Edgar a facut o serie de afirmatii care s-au adeverit ulterior si, cu toate ca a avut dreptate in ceea ce priveste evolutia tehnologiei, micutul a gresit atunci cand a deschis subiectul emanciparii feminine: “Poate ca femeile vor obtine dreptul de a vota sau poate ca nu

Foto: Edgar Codling

Hartia pe care au fost notate ideile marete a fost scoasa la iveala cu ocazia deschiderii unei expozitii pe tema “Dezvoltarea sistemului scolar in ultimii 200 de ani”.

Aceasta este rezultatul unui proiect la care s-a lucrat timp de doi ani. Voluntarii implicati au fost nevoiti sa cerceteze si sa fotografieze toate materialele relevante acestei teme din scolile rurale construite inainte de 1950. Ei au gasit desene, carti, manuale, condici si caiete de pedepse pe care le-au expus ulterior.

      Articole recomandate