Nimic nu este imposibil! Povestea băiatului român care a devenit celebru în Statele Unite, avînd un handicap (Video)

Poveștile emoționante mereu ne fac să vedem lumea cu alți ochi, să înțelegem că contează și altceva pe lîngă bani și autoritate, și că indiferent de ce îți oferă viața, contează să lupți.

George Dennehy a avut o copilărie grea. S-a născut cu  handicap, neavînd ambele brațe. A fost respins de satul său, și dat la orfelinat de către familie. După un an jumate, este adoptat de către o familie din Statele Unite. Se mută în Sacramento. La vîrsta de 8 ani băiatul este înscris de către mama adoptivă la lecții de muzică, astfel că George începe să cînte la violoncel.

Ajungînd la gimnaziu, apoi liceu, îi apare o nouă pasiune: să cînte la chitară și chitară bas. Deși nu avea ambele brațe, tînărul a demonstart că nimic nu este imposibil. A început să cînte cu picioarele, acest lucru reușindu-i la fel cum alții cîntă cu mîinile..

Există o superstiţie, potrivit căreia atunci când un copil nu se naşte perfect sau complet sănătos, este considerat blestemat de Dumnezeu„, a spus George. Și a demonstrat contrariul. Acum, muzica este cea care îl face să se simtă împlinit. Călătorește în toată lumea, încurajînd și pe alții cu povestea sa.

Îmi place să călătoresc şi să le spun oamenilor că totul este posibil şi că niciodată nu vreau să aud cuvintele: nu pot sau este prea dificil. Şi asta pentru că totul este posibil„, a mărturisit tînărul.

Da, totul este posibil. Contează să dorești cu adevărat, și să înfrunți obstacolele vieții.

Mai jos vezi interpretarea de către George a celebrului cîntec ”Hallelujah”

      Articole recomandate