Nane TTy – bun venit noului brand vestimentar autohton

brand-moda-moldova

Iubitorii eleganței vestimentare și a rafinamentului în materie de ținute office și cocktail, au un nou motiv de bucurie: la Chișinău a fost lanasat un nou brand autohton – Nane TTy.

Este vorba despre inițiativa designerului Natalia Bolohan, care a realizat o prima colecție, dedicată tuturor reprezentantelor sexului frumos, care doresc să se îmbrace cu gust în orice ocazie.

Pentru debut, Natalia a selecționat 7 ținute clasice și 5 ținute de cocktail, care alcătuiesc o gamă ce-și propune să confere o imagine de neindoielnică prospețime și farmec aparte, doamnelor aflate în diverse etape de vârstă și cu preocupări din cele mai variate.

„În concepția mea, o femeie stilată este cea care poartă o tinută care îi pune în evidența feminitatea și frumusețea”, a declarat realizatoarea colecției, precizând că o  „ținută perfectă” este cea în care te simți bine, dar neapărat elegantă – „un costum sau o rochie asortată cu o bijuterie care adaugă un plus de feminitate”.

Nane Tty va include, în perioada imedia următoare, și o colecție alcătuita exclusiv din ținute pentru cocktail, care se anunță de-a dreptul spectaculoase.

Creațiile Nataliei Bolohan pot fi regasite în show-room-ul Nane Tty, din strada Alexandru cel Bun, 126/1.

 

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate