Motivaționalul zilei: Fii răbdător dacă poți și mergi mai departe (Video)

video

Un simplu fotograf din Sankt Petersburg a dovedit lumii intregi ca putem depasi orice dificultate, daca credem in noi insine.

Potrivit nuaisacrezi.ro, povestea lui se numeste “Fii rabdator, daca poti” si te invata sa traiesti in ciuda dificultatilor. Energia lui nemarginita, forta spiritului uman si capacitatea de a se bucura de lucrurile simple din viata sunt admirabile.

Serghei Alexandrov a cazut in muntii Elbrus, unde se antrena in vederea unui campionat serios. In timpul caderii, de 2 kilometri si-a rupt ambele picioare, a avut mai multe fracturi deschise. A asteptat 32 ore ajutorul salvamontistilor. Datorita prietenilor si celor din jur, el a reusit sa-si mentinta si sa-si creasca atitudinea pozitiva fata de viata.

Acest videoclip a fost filmat in urma cu trei saptamani. Operatorul a admis ca in timpul filmarilor in Sankt-Petersburg, s-a reincarcat de la Serghei cu o cantitate incredibila de energie.

Barbatul nu a renuntat, ci a pornit la drum cu o dorinta si mai mare de viata. Priviti, admirati si impartasiti prietenilor!

      Articole recomandate