Moment de grație pe scena de la „Moldova Are Talent” (Video)

Seară magică pe scena de la  „Moldova Are Talent”. O micuță de 11 ani, a cucerit publicul și jurații de la concursul național de talente.

Monica avea un 1 an şi 3 luni când mama a lăsat-o în grija unei mătuşi şi a plecat în Elveţia. Copila a fost despărţită nu doar de mama, dar şi de surorile ei, care la fel au fost lăsate pe la rude. În acea perioadă tatăl fetelor se afla la muncă în Irlanda şi nu cunoştea nimic de intenţia soţiei. Monica era prea mică, atunci, surorile ei însă îşi amintesc cu lacrimi în ochi de acele zille.

Monica a venit la “Moldova are Talent” la iniţiativa tatălui. Adoră să recite poezii şi să fie în centrul atenţiei, de aceea a acceptat cu bucurie. Mama nu ştie că Monica s-a înscris în concurs. A decis să păstreze în taină, participarea şi pentru colegii de clasă. Dacă va reuşi să ia premiul mare, din banii câştigaţi doreşte să facă reparaţie în camera ei şi să-şi cumpere o vioară. Şi mai are un singur vis, despre care a ţinut neapărat să povestească, scrie prime.md.

Pe scena de la  „Moldova Are Talent”, Monica a recitat o poezie în limba rusă. „Să spui la toată lumea, că l-am făcut pe Mihai Munteanu cu lacrimi la ochi„, a spus emoținat maestrul Mihai Munteanu. Pe lângă faptul că a cucerit simpatia publicului, Monica a primit cei 3 de „DA” și merge în etapa următoare. Vedeți prestația acesteia în filmulețul atașat mai jos:

Solomon Adrian

      Articole recomandate