Istorii sfâșietoare din viața unor oameni de succes

Sunt admiraţi şi invidiaţi de o lume întreagă. Unii pentru că au atât de mulţi bani, încât chiar ar putea să-şi cumpere fericirea, alţii pentru că sunt atât de frumoşi şi celebri, încât nimic nu pare că i-ar putea atinge.

De la titani ai lumii filmului precum Jack Nicholson, la genii ale tehnologiei precum fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, toţi au în spatele poveştii de succes un trecut dramatic, menit să ne aducă aminte tuturor că până şi cei care par că au totul nu au avut nimic cândva.

Fie că este vorba despre o copilărie trăită într-o familie destrămată, fie că este vorba despre drame personale, precum moartea copilului, ori a persoanei iubite, viaţa a fost, la un moment dat, la fel de nedreaptă cu aceste vedete cum este cu orice om de rând.Dacă se năştea cu câteva luni mai târziu, ar fi avut parte de părinţii biologici. În ciuda faptului că se numără printre cei mai bogaţi şi respectaţi oameni din lume, fondatorul grupului Apple, Steve Jobs, de 56 de ani, are o poveste de viaţă demnă de telenovele. Jobs nu şi-a cunoscut niciodată tatăl adevărat, un imigrant sirian pe nume Abdulfattah John Jandali.

Geniul Apple a fost dat spre adopţie imediat după naştere, pentru că bunicul lui nu era de acord cu relaţia mamei sale, Joanne Simpson, cu sirianul. Cu toate acestea, la câteva luni după ce micul Steve a fost dat soţilor Jobs, bunicul lui a murit, iar Joanne şi sirianul s-au putut căsători. Era, însă, prea târziu pentru a-l lua înapoi pe Steve. Deşi spune despre el că este atehnic, Jandali şi-a cumpărat un computer Mac, un iPhone şi un iPad, pentru că aşa simte că îşi sprijină fiul pe care nu l-a cunoscut niciodată.

A aflat la 38 de ani că sora îi era, de fapt, mamă

Jack Nicholson, de 74 de ani, a ajuns unul dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor în ciuda unor experienţe de viaţă care ar fi traumatizat pe oricine. Nicholson, fiul unei tinere dansatoare care nu ştia exact cu cine a rămas însărcinată, a fost crescut de bunici, aceştia prefăcându-se că-i sunt părinţi, pentru a o lăsa pe mama lui să-şi vadă de carieră şi de tinereţe. Actorul a aflat, însă, la 38 de ani adevărul despre viaţa lui. Un jurnalist de la revista “Time” l-a înştiinţat, în timpul unui interviu, că persoanele pe care le credea părinţii lui erau, de fapt, bunicii săi şi că sora era mama lui adevărată.

Fetiţa i s-a născut moartă. După ce a avut o copilărie traumatizantă, mama lui aducându-i mulţi taţi vitregi în casă, actorul de 46 de ani Keanu Reeves a fost în culmea fericirii când iubita Jennifer Syme se pregătea să aducă pe lume un copil. Fetiţa pe care abia aştepta să o vadă şi pe care a numit-o Ava Archer Syme-Reeves s-a născut, însă, moartă, în decembrie 1999. Nici nu a apucat să treacă peste această tragedie, că o altă nenorocire l-a lovit pe celebrul actor. În 2001, Jennifer Syme a murit într-un grav accident de circulaţie, în timp ce se întorcea de la o petrecere din Los Angeles.

Un copil singuratic, din cauza bolilor

Acum este una dintre cele mai râvnite femei din lume. Este înconjurată de oameni celebri şi puternici, care se mândresc că o cunosc. Cu toate acestea, Jessica Alba, care tocmai a devenit mamă pentru a doua oară, a fost un copil foarte izolat. Motivul: actriţa, acum în vârstă de 30 de ani, a avut nenumărate probleme de sănătate când a fost mică. De la afecţiuni grave ale plămânilor, la pneumonie de patru-cinci ori pe an, apendicită perforată, chisturi pe amigdale şi sindrom obsesiv-compulsiv, toate acestea au împiedicat-o pe Alba să aibă o copilărie normală, în preajma altor copii.

Şi-a văzut tatăl împuşcat de mamă. La fel ca alte vedete, actriţa Charlize Theron, de 36 de ani, a trebuit să se lupte cu demonii trecutului ei pentru a-şi clădi cariera de succes pe care o are acum. Theron s-a născut în Africa de Sud, într-o familie în care scandalurile erau la ordinea zilei, din cauza tatălui ei, care era alcoolic. În 1991, Charles Jacobus Theron, beat ca în majoritatea timpului, le-a atacat pe Theron, de 16 ani, şi pe mama ei. Temându-se că o va răni pe ea sau pe fiica sa, mama lui Charlize l-a împuşcat mortal pe bărbat. Poliţiştii care au investigat crima au decis că a fost în legitimă apărare şi nu au pus-o sub acuzare pe mama frumoasei actriţe.

(via bzi.ro)

      Articole recomandate