Moldoveanul Sasha Lopez a lansat un nou hit al verii – “Beautiful life“ (Video)

Sasha Lopez a devenit recunoscut in toate colturile lumii datorita pieselor “All my people“, “Weekend” sau “Lucky star“, single-uri care au avut mare priza la public.

Acesta se numeste “Beautiful life“, iar de data aceasta Sasha a lansat noua piesa in colaborare cu doi mari artisti internationali, Big Ali si Tony T, renuntand pentru moment la formula care l-a facut consacrat, colaborarea cu Ale Blake si Broono.

Big Ali este un rapper celebru din New York care a devenit cunoscut dupa mega succesul inregistrat de hiturile Rock this party (feat. Bob Sinclar) si Danza Kuduro (feat. Lucenzo), iar Tony T este vocalistul proiectului R.I.O, noteaza musicislife.ro.

“Beautiful life” este o piesa care respecta stilul care l-a consacrat pe Sasha Lopez, acest stil aducandu-i de-a lungul carierei sale numeroase discuri de aur.

Videoclipul care este plin de distractie, soare si fete frumoase a fost filmat in Barcelona, cateva orasele din Franta dar si in Bucuresti.In noul clip avem ocazia sa o vedem din nou pe frumoasa Jackie Almeida, un renumit fotomodel din Brazilia, aceasta fiind si imagine renumitului Pacha Ibiza, cel mai faimos club de noapte din lume, scrie musicislife.ro.

946529_10151604136644898_368100956_n

      Articole recomandate