Moldova Youth to Business Forum: ediția III-a

Pe 13 decembrie, în centrul republican pentru copii și tineret „Artico”, va avea loc cea de-a treia ediție Moldova Youth to Business Forum.

De această dată evenimentul va conecta tinerii cu realitățile curente ale mediului de afaceri din țară prin temele diverse și de incluziune, teme referitoare la educație și tehnologie. Agenda evenimentului conține 3 discursuri, discuția-panel și 2 runde de workshop.
Genericul celei de-a treia ediții Moldova Youth to Business Forum este „Leadingthechange”.

Credem că tinerii sunt cei mai apți să decidă cum trebuie să arate lumea în care vor să trăiască și tot ei au potențialul necesar pentru ca să le reușească să producă schimbarea. Reprezentanții mediului corporativ vin la eveniment pentru ca să încurajeze participanții să înceapă schimbarea de acum, dar să și afle direcția corectă pe care să o urmeze.

Toți tinerii sunt invitați să participe la eveniment pentru ca să învețe din experiența invitaților noștri și pentru ca să interacționeze cu aceștia, dar și cu alți participanți.

Biletele la eveniment pot fi procurate de pe iTicket.md sau de pe site-ul evenimentului aiesec.md/youthtobusiness. Costul biletului este de 50 de lei.

      Articole recomandate