Milsami Orhei a câştigat Cupa Moldovei la fotbal

Milsami Orhei a câştigat pentru prima dată Cupa Moldovei la fotbal, duminică, 27 mai, pe Stadionul Municipal din Orhei, învingând echipa Rapid Ghidighici cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 0-0, după cele 90 de minute şi apoi după 120 de minute de joc.

Lovitura decisivă a fost dată  de Adrian Sosnovschi, care a adus orheienilor Cupa Moldovei, iar acest lucru asigură lui Milsami prezenţa în Europa League. Totodată, CSCA-Rapid a ratat două mari ocazii în prima jumătate de oră, prin Boris Odwong, care a pătruns singur cu portarul şi Omerbegovic, care a lovit chiar bara. Milsami a replicat imediat prin Ousmane Traore, care a şutat din apropiere, dar Livşiţ a apărat spectaculos.

Precizăm că, acesta este primul trofeu cucerit de Milsami Orhei. Echipa a fost înfiinţată în 2005 sub denumirea de “Viitorul Orhei”, iar în 2010 îşi schimbă denumirea în FC „Milsami” Orhei.

In urma victoriei de aseară, gruparea din Orhei şi-a asigurat prezenţa in Europa League. In această competitie, Moldova va mai fi reprezentată de Dacia si Zimbru.

      Articole recomandate