„Micul Trăistariu“ din Chişinău a ajuns la „Vocea României“

Încă un basarabean a trecut preselecţia concursului „Vocea României” de la Pro TV, după ce basarabeanca Nicoleta Gavriliţă sa alăturat echipei Loredanei. El s-a alăturat echipei lui Marius Moga.

Marcel Roşca (22 de ani) este din Chişinău şi a venit la Bucureşti pentru a face o carieră muzicală. A început să cânte pe la doi ani, iar mai târziu a ajuns într-un cor bisericesc. „Profesoara mi-a descoperit talentul. Ea m-a chemat la cea mai mare biserică din Chişinău şi acolo am cântat timp de opt ani. Muzica este viaţa mea„, a spus tânărul înainte de a urca pe scenă.

El a interpretat piesa lui Usher „Whithout you” şi a reuşit să întoarcă scaunul lui Marius Moga. Ce-i drept, antrenorul a apăsat butonul în ultima clipă. Membrii juriului au avut unele obiecţii la felul cum a cântat, dar concurentul s-a scuzat că a avut mari emoţii.

Marcel este student la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Anterior, el şi-a încercat puterile la preselecţia din Moldova pentru Eurovision 2010, dar şi la diferite concursuri din România. După ce a cântat piesele lui Mihai Trăistariu şi chiar a făcut un duet cu artistul român, a fost supranumit „Micul Trăistariu”.

      Articole recomandate