Mersul în diagonală

Nu stiti cum sa mergeti in diagonala? Nu stiti cum sa va inclinati trupul incat sa ii faceti pe ceilalti sa creada ca au luat LSD?

Luati-va o poseta!

In dimineata asta, in timp ce mergeam spre liceu, in fata mea, 2 don’soare. Foarte fain, note de la 8 in sus, cred ca erau de la liceul nostru…dar un mers…”diagonalistic”. De ce? Tineau fetili cate o poseta, pusa pe un umar, dar erau atat de mari acele cordoane, ca erau nevoite sa mearga la un unghi mai mare decat centrul lor de greutate, ca sa nu le cada salonul de frumusete.

Si am vazut cum a luat amploare aceasta moda de a purta o poseta la scoala, desi functiile ei sunt cu totul opuse. Eu stiu ca o poseta este folosita de o doamna care merge la servici, si ca sa nu fie cu mainile in buzunare, poarta o poseta cu lucruri de trebuinta sau necesare pentru acea zi: un pix, un pachet de…sau de…o batista, o mica revista, sau un ciocan, o caramida sau un spray paralizant, in functie de cartierul prin care trece.

Aici vad tineretul meu. Fete de la clasa a VIII-a in sus, cu posete la umar, mers inclinat si grijuliu, merg la scoala. La ce iti trebuie poseta? Iti pui cartile in ea nu? Ce s-a intamplat cu ghiozdanul din spate sau cu o banda care se sprijina de un umar? GHIOZDAN! Deci voi vreti sa pareti mai mature? Dimpotriva, nu pareti mai mature, ci mai dragute pentru pedofili, mai simpatice pentru dus in Italia/Spania pe strazi seara pentru a face euroi. Asta va paste pe multe…strazile din strainatate.

Vai de mine si de mine, cum sa ma pun eu cu voi fetele, cand sunteti atat de multe, atat de mature (lol…măture) si atat de indiferente?
Nu ma pun cu fetele, ci cu poşetarele premature!

Multumesc…

      Articole recomandate