Merită să vezi în această seară la tv. Recomandările zilei de luni, 16 iulie

Ora 20:30, JurnalTV  – Filmul “Everybody’s Fine

Remake al filmului italian „Stanno tutti bene” din anul 1990, „Everybody’s fine” urmareste experientele bulversante ale unui barbat vaduv pe nume Frank Goode, care descopera cu stupoare ca sotia decedata era singura conexiune pe care o avea cu cei patru copii instrainati si ca el nu stie prea multe amanunte despre modul in care isi castiga traiul de zi cu zi acestia. Frank decide astfel sa calatoreasca cu autobuzul si cu trenul de-a curmezisul Statelor Unite ale Americii, de la New York pana in Las Vegas, cu scopul de a se reuni cu fiecare dintre fiii si fiicele sale si a observa cu ochii lui daca vestile ce razbat pana la el corespund adevarului sau nu sunt altceva decat minciuni pe care i le-au spus copiii pentru a-i lasa impresia ca se descurca foarte bine pe cont propriu. In timpul acestei calatorii inopinate prin tara, Frank descopera ca existentele lui David, Rosie, Amy si Robert sunt departe de perfectiune si ca fiecare dintre ei se confrunta cu probleme majore, care i-au impins pe marginea unei prapastii de disperare.

Ora 21:00, CTC-Dixi  – Filmul “DOA: Dead or Alive

Un numar de luptatori sunt invitati la DOA, o invitatie pentru un concurs de arte matiale. Ei calatoresc pana la insula unde se tine turneul cu avionul, pana la un moment dat cand trebuie sa sara din el cu parasute, si au timp pana la apus sa ajunga la insula principala ca sa intre in turneu. Luptatorii sunt apoi pusi sa se lupte unul cu altul intr-un turneu stil knock-out, in care cel care pierde este trimis acasa iar castigatorul avanseaza la runda urmatoare.

Actiunea graviteaza in jurul a patru femei luptatoare, Christie Allen, o hoata sexy de bijuteri, Tina Armstrong, o luptatoare profesionista, Kasumi, o printesa ninja si Helena Douglas, fiica fostului maiestru a turneului precedent. Ele la inceput sunt rivale, dar ulterior vor forma o echipa care va lupta impotriva altei forte.

Ora 21:00, CTC-Dixi  – Filmul “Hannibal”

Au trecut zece ani de cand agenta Clarice Sterling i-a luat primul interviu doctorului Hannibal Lecter . Ea este inca bantuita de cosmaruri, el inca mai viseaza la ea. Cei doi sunt readusi impreuna de una din victimele lui Hannibal Lecter care, desi desfigurata, supravietuise atacului culinar al celebrului personaj si era dornica de razbunare. Verger este victima mutilată a lui Lecter. Este bogat. Evelda este o traficantă, bolnavă de SIDA. Ea evadează Clarince cu echipa ogăsesc dar este alături de copilul ei şi alţi trei traficanţi. Pentru a nu pune în pericol viaţa copilului, Clarince anulează misiunea, dar omul ei, Bolton, intervine. Schimb de focuri , mor cinci agenţi, traficanţii iar Clarince e nevoită s-o împuşte pe Evelda, salvând copilul.Presa o acuză. Este cercetată de Afacerile Interne. Bogătaşul Verger Mason anunţă că are informaţii legate de Lector, ce le furnizează doar Clarincei. Acum lucrurile încep să se complice…

 

Ora 21:00, THT  – Filmul “Drowning Mona (Cum de s-a inecat Mona?)

Mona (Bette Midler), o femeie nesuferita si cu gura mare, moare, prabusindu-se cu masina intr-un lac. Seful politiei locale (Danny De Vito) banuieste ca e vorba de o crima si incepe sa-i investigheze pe toti cei care ar fi avut un motiv sa o ucida, adica intreaga populatie a micutului lor orasel. Nimeni nu scapa ochiului vigilent si suspicios al perseverentului politist: incepand cu fiul inecatei Mona si terminand cu ultimul vecin care a avut vreodata un conflict oricat de mic cu Mona. Si nu erau putini…
Dar itele se incurca, dezvaluind dedesubturi din viata Monei la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Situatii pline de haz si, pe alocuri, de umor negru.
Dar intrebarea ramane: cum de s-a inecat Mona?

 

Ora 21:00, PROTV Chisinau – Filmul “Cerberus (Paznic de temut)

Actiunea se desfasoara atat la Bucuresti cat si in America,fiind vorba de o expozitie a artefactelor,aici colaborand Muzeul National de Antichitati din Bucuresti impreuna cu un muzeu din Washington.Un artefact puternic,platosa lui Atilla se afla la Bucuresti.Legenda spune ca cine va descifra inscriptiile de pe ea va putea afla unde se afla mrmantul lui Atilla,hunul si va avea sabia acestuia,o sabie magica inzestrata cu puteri miraculoase,data lui Atilla de diavol cand acesta i s-a inchinat.Radu este directorul Muzeului de Antichitati din Bucuresti.Cutter,un fost soldat american foarte crud,eliberat de curand din inchisoare;ii face o vizita si impreuna cu niste prieteni, care reusesc sa fure platosa lui Atilla,Radu fiind omorat.O eleva de-a lui din America revine in Romania,pentru a-si recupera fratele din mainile celor care au furat platosa lui Atilla; si de a descifra legenda.Descifrand inscriptiile de pe platosa , fata impreuna cu niste prieteni americani se indreapta spre satul Strajerul,unde se pare ca este inmormantat Atilla. Ei gasesc sabia dar Cutter ii urmareste si o ia el pentru a i-o da celui care il platise pentru asta:Sung un nebun chinez,exilat din propria-i tara pentru faptele sale.Atunci apare Cerberus,un caine mitologic grecesc cu trei capete,pazitorul sabiei lui Atilla,care dezlantuie iadul pe Pamant.

Ora 22:00, ALT-TV – Filmul “eXistenZ

Joaca, traieste, omoara… Unde se termina realitatea? Unde incepe jocul? Joaca sau vei fi inselat. Un joc pe viata si pe moarte!
Allegra Geller, cea mai buna creatoare de jocuri din lume, testeaza noul joc virtual, eXistenZ, in cadrul unui focus grup. De cum incepe jocul, ea este atacata de un asasin fanatic ce foloseste o bizara arma organica. Allegra reuseste sa fuga cu un tanar trainer de la marketing, Ted Pikul, care devine bodyguard-ul ei. Din nefericire, teaca ei, un dispozitiv organic ce continea singura copie a jocului, este deteriorata. Evenimentele ii conduc printr-o multime de aventuri ciudate unde realitatea si actiunile lor sunt imposibil de determinat nici macar din perspectiva jocului.

      Articole recomandate