Topul celor mai populare postări de pe YouTube. Clipurile care au adunat milioane de vizualizări în doar câteva zile

În topul celor mai vizualizate înregistrări, din ultima perioadă, în rândul comunităţii de utilizatori ai site-ului YouTube se află, printre altele, cele în care diferite persoane comentează jocuri pe calculator şi cele ale tinerilor care discută despre videoclipuri virale sau despre diferite situaţii de viaţă.

Iată, mai jos, topul celor mai populare înregistări postate pe site-ul YouTube de la începutul lunii iulie, realizat de către jurnaliştii de la Huffington Post.

Topul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube

Pe primul loc în top, cu aproape 3 milioane de vizualizări în doar opt zile, se află o înregistrare în care un tânăr joacă pe calculator jocul „Minecraft” şi îl comentează în acelaşi timp. Circa 22.700 de persoane au apreciat această înregistrare până în momentul de faţă şi doar 1.338 de utilizatori ai site-ului YouTube au considerat-o neinteresantă.

Pe locul al doilea în top se află un videoclip în care mai mulţi adolescenţi îşi exprimă părerea despre o înregistrare care a devenit virală pe internet în ultima perioadă în care apare o tânără „mult prea ataşată de prietenul ei”. Postarea a fost realizată pe data de 8 iulie şi a fost urmărită de peste 2,5 milioane de ori.

Cu peste 2,1 milioane de vizualizări, comediantul Ray William Johnson care comentează diferite videoclipuri care ajung virale pe internet, se clasează pe locul al treilea al topului celor mai urmărite înregistrări de pe YouTube.

Înregistrarea sa a fost postată pe site pe data de 10 iulie şi peste 40.000 pe persoane au apreciat-o până în momentul de faţă.

Jenna Marbles, alături de înregistrarea sa „Aplicaţiile mi-au distrus viaţa”, se află şi ea în top pe locul al patrulea.  În doar cinci zile postarea de pe YouTube în care tânăra explică faptul că este dependentă de jocurile de pe tabletă a fost urmărită de aproape 1.960.000 de ori.

Peste 63.000 de utilizatori ai acestui site au apreciat această postare din data de 11 iulie şi până în prezent.

Un tânăr rus a reuşit să ajungă şi el în top cu cea de-a nouăzeci şi una sa postare pe YouTube numită „100.500 – Dorinţe”.  Înregistrarea a fost urmărită de peste 1,8 milioane de ori, iar 4.384 de persoane au considerat-o neinteresantă.

Pe următorul loc al clasamentului celor mai populare înregistrări de pe YouTube se află un video în care mai mulţi tineri joacă un joc pe calculator pe care îl şi comentează în acelaşi timp. Ea reprezintă „construcţia minunatei fabrici Jaffa a lui Simon”, conform utilizatorului care a postat-o pe acest site.

În numai cinci zile ea a fost vizionată de peste 1,689 milioane de ori, iar 15.849 de persoane au apreciat-o.

Pe locul al şaptelea al clasamentului de află o înregistrare în care o scoică „mănâncă” sarea de pe o masă. Ea reprezintă, conform utilizatorului care a postat-o „testul care demonstrează că scoicilor le place foarte mult sarea”.

Acest videoclip a fost urmărit de 1.645.810 ori din data de 8 iulie, când a fost postat pe internet, şi până în prezent.

Locul opt în clasamentul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube din ultima perioadă este ocupat de o înregistrare a unui coş dat de jucătorul Blake Griffind, membru al echipei americane de baschet, în cadrul unui antrenament care a avut loc în Las Vegas.

Ea a fost postată pe site pe 7 iulie şi a fost urmărită de 1.529.484 de ori, iar doar 308 persoane nu au considerat-o interesantă.

Pe ultimul loc în top se află înregistrarea unui tânăr francez care discută despre „criza de la 25 de ani” şi despre situaţiile prin care trec persoanele care au împlinit această vârstă. Înregistrarea a fost postată pe YouTube pe data de 8 iulie şi a fost vizualizată, în doar opt zile, de peste 1,5 milioane de ori.

Peste 33.000 de persoane au apreciat acest video, în timp ce doar 618 utilizatori ai site-ului nu au considerat-o interesantă.

      Articole recomandate