Mantra lui Richard Gere: „Nici unul dintre noi nu va scăpa cu viață…”

richard-gere

Richard Gere nu este lipsit de atenția fanilor. Este iubit în diferite colțuri ale lumii și nu are nevoie de publicitate suplimentară. Ultima sa notiță pe contul de facebook a provocat un val de emoție.

Mama unuia dintre prietenii mei a dus  mereu un stil de viață sănătos. Mânca doar alimente sănătoase, nu consuma alcool și nu fuma, făcea sport și îi era frică să stea la soare fără cremă de protecție. În mod constant consulta nutriționiștii și fizioterapeuții, urmând cu strictețe rețetele lor. Putem spune că era un pic obsedată de sănătatea sa.

Acum are 76 de ani și a fost diagnosticată cu cancer de piele, la fel și cu cancer al măduvei osoase. Mai mult de atât, femeia suferă și de osteoporoză într-un stadiu sever…

Tatăl prietenului meu nu și-a refuzat nici un capriciu. Niciodată nu a făcut sport și îi plăcea să mănânce mult, punând ulei direct pe bacon. Putea să-și permită să bea, să stea la soare până când pielea nu i se decojea.

Pot spune că toată viața lui a scuipat pe sfatul medicilor și a trăit după bunul plac. Are 81 de ani, iar medicii spun că sănătatea sa poate fi invidiată de mulți tineri.

Indiferent cât de mult ai încerca, nu poți să scapi de răul din interior. Mai devreme sau mai târziu te va prinde. Așa cum a spus și mama bolnavă a prietenului meu în pragul morții: „Dacă aș fi știut cum se va încheia viața mea, n-aș fi ascultat de medici și aș fi trăit viața după propria voință.”

Asta este viața și nimeni nu pleacă viu de aici. Așa că nu trebuie să te lași pe plan secundar. Până când ai timp, trebuie să trăiești așa cum îți dorești. Mâine ar putea fi prea târziu.

Așa că fă ceea ce vrei. Mănâncă gustos, bronzează-te la soare, nu ezita să fii leneș. Fii prostuț și ciudat, dar fii tu însuți. Pentru toate celelalte lucruri, pur și simplu nu există timp!

via: devorbacutine.eu

      Articole recomandate