Mâine va avea loc premiera primului thriller produs în Republica Moldova

Cinematografia moldovenească are toate motivele să reînvie. Dacă în ultimul timp în cinematografele din Capitală au fost lansate mai multe scurtmetraje, de data aceasta merge vorba despre primul Thriller produs la noi în ţară, careva fi lansat mâine, 15 mai.

La eveniment vor fi prezenți actorii, echipa de creație, personalități mondene, oficiali, public cinefil și alte persoane notorii. Premiera filmului se va marca într-un stil elegant. Invitații vor păși pe covorul roșu, în lumina blițurilor, fiind aduși de un convoi de limuzine și alte circa 30 mașini de lux care sunt parte componentă a evenimentului de premieră a filmului „ОХОТНИК / The Hunter”.

Ulterior, coloana de mașini se va deplasa organizat în PMAN, unde se va desfășura un „flashmob-auto” inedit, care are drept scop descoperirea bannerului de circa 54 metri, al filmului „ОХОТНИК”, informează Unimedia.

Precizăm că, filmul „Ohotnik”, în traducere „Vânătorul” este regizat și produs de Ivan Naniev. Filmul va rula în limba rusă. În rol principal îl vom vedea pe interpretul Pasha Parfeni. Cântărețul va avea rolul „băiatului rău”, înarmat și periculos.
De asemenea, în principalele roluri se vor regăsi Ivan Banaru, Vladimir Gonciarov, Lusia Andriuța și Boris Culibaba.

      Articole recomandate