Logo-ul Capitalei Tineretului, creat din peste 21 mii de capace din plastic (Foto)

Peste 21 mii de capace din plastic au folosit membrii Grupului de Iniţiativă „Cahul Activ” pentru a reda din acestea logo-ul „Cahul – Capitala Naţională a Tineretului 2012”, informează ziuadeazi.md.

Capacele pentru compoziţie , care are în lungime cinci metri şi în lăţime trei metri, au fost colectate timp de două luni de elevii din instituţiile de învăţământ din oraş şi ONG-urile locale.

Potrivit sursei, timp de două săptămâni, membrii grupului de iniţiativă au prelucrat, forat şi plasat capacele ca să obţină imaginea dorită.

Organizatorii anunţă că logo-ul din capace va fi amplasat în faţa Primăriei Cahul pentru a reaminti orăşenilor despre anul 2012 când oraşul a deţinut titlul de „Capitala naţională a Tineretului”.

Reamintim că în luna octombrie, Primăria oraşului Cahul în parteneriat cu grupul de iniţiativă „Cahul Activ” a anunţat organizarea concursului „Furtuna de capace”, concurs destinat colectării capacilor pentru logo-ul proiectului „Cahul – Capitala Naţională a Tineretului 2012”.

      Articole recomandate