Lilia Stepanova, moldoveanca care a uimit juriul ‘America’s Got Talent’

Lilia Stepanova reuşeşte să-şi contorsioneze corpul în ipostaze greu de imaginat. Tânăra din Chişinău a tras cu arcul doar cu ajutorul picioarelor la emisiunea America’s Got Talent.

Într-un articol dedicat moldovencei de 24 de ani, ziariştii britanici precizează că tânăra a devenit cunoscută peste Ocean după ce a tras cu arcul doar cu ajutorul picioarelor la emisiunea de talente, scrie Realitatea.net.

Datorită talentului său, Lilia Stepanova a ajuns în semifinalele concursului „America’s Got Talent” unde publicul şi juriul au rămas muţi de uimire.

„Nu am niciun dubiu că este unul dintre cele mai extraordinare lucruri pe care le-am văzut în viaţa mea. Aşa că mergi mai departe”, a sfătuit-o Piers Morgan, unul dintre membrii juriului de la America’s Got Talent.

Lilia spune că a moştenit talentul de la părinţii săi, care sunt atleţi de performanţă. Lilia este din Chişinău, însă, acum locuieşte în Las Vegas.

Talentul sau nu a fost trecut cu vederea nici de companiile de publicitate, astfel Lilia Stepanova s-a filmat si in unele spoturi publicitare. Iata unul din ele :

      Articole recomandate