La 8 ani are un „talent” mai puţin obişnuit: comunică cu spiritele celor decedaţi. Pe cine a moştenit copilul.

Un băieţel în vârstă de 8 ani, din Long Island, Statele Unite, susţine că are capacitatea de a sta de vorbă cu persoane decedate, cum ar fi stră-străbunicii săi, pe care nici măcar nu ar fi avut cum să-i cunoască, scrie Daily Mail.

Fiul meu poate vedea spiritele celor decedaţi, la fel ca şi mine. Este un dar de la Dumnezeu. Dar sunt îngrijorată, deoarece vede prea multe, inclusiv pe bunicii mei. Mi i-a descris, mi-a spus ce fac şi ce caracter au”, spune Sandy, mama lui Antonio Caputo.

Femeia se teme pentru fiul ei că acesta ar putea fi ridiculizat pentru abilităţile sale. Copiii, la fel ca şi adulţii, sunt extrem de critici când vine vorba de persoane cu puteri paranormale, spune aceasta. În ciuda mamei sale, Antonio pare relaxat şi susţine că „puterile” sale nu-l vor deranja să-şi atingă visul, acela de a ajunge sportiv de performanţă.

“Mie mi-ar plăcea să nu pună atâta presiune pe el acum, când este atât de mic. Vreau să se bucure de viaţă fără să aibă alte griji şi să poate să se bucure de darurile pe care le-a primit”, a spus Sandy, prezentatoare tv, în cadrul show-ului pe care îl moderează.

De altfel, băiatul de 8 ani pare că îşi moşteneşte mama, Theresa Caputo fiind fiind şi ea medium. De altfel, Caputo susţine că poate comunica cu cei decedaţi. Emisiunea pe care o prezintă este un fel de reality show şi include scene din viaţa ei profesională, dar şi din timpul şedinţelor de spiritism la care aceasta participă.

Soţul femeiii, Larry Caputo pare împăcat cu gândul că soţia şi unul dintre cei doi copii ai lor au puteri supranaturale. S-a obişnut şi ca spiritele celor decedaţi să le întrerupă activităţile cotidiene, precum cinele în familie sau mersul la cumpărătur, mai scrie sursa citatăi.

      Articole recomandate