O elevă de 12 ani are un IQ mai mare decât al lui Einstein şi a lui Hawking

O fetiţă de 12 ani a fost recent acceptată la Mensa, cea mai mare şi mai veche organizaţie pentru persoanele super-dotate din întreaga lume, după ce s-a descoperit că are un IQ mai mare şi decât cel al lui Albert Einstein şi decât al lui Stephen Hawking, relatează Medicaldaily.com.

Olivia Manning, din Liverpool, a obţinut un scor uluitor de 162 de puncte la un test de IQ, cu 62 de puncte mai mare decât scorul mediu de 100.

Scorul fetiţei nu numai că este cu două puncte mai mare decât cel al geniului german Albert Einstein şi al fizicianului Hawking, dar o clasează şi în topul celor 1% cei mai inteligenţi oameni din lume.

Odată acceptată în Mensa, fetiţa a intrat în reţeaua celor mai strălucitoare creiere din întreaga lume. Nu doar că Olivia este un geniu confirmat, dar este şi o fetiţă extrem de populară la şcoala ei din Everton.

Olivia recunoaşte că poate asimila rapid şi îşi poate aminti informaţii noi, dar a spus că a “rămas fără cuvinte” când a aflat scorul său. Aceasta a dezvăluit că a învăţat toate replicile sale pentru producţia şcoalară a operei “Macbeth” în mai puţin de 24 de ore.

      Articole recomandate