La 19 ani, are cel mai mare număr la picior din Europa

Emma Cahill poartă la picior măsura 46,5, deşi are doar 19 ani. Acest lucru o transformă în tânăra cu cele mai mari picioare din Europa.

Emma Cahill adoră să poarte încălţămite cu toc, deşi are ceva probleme în a-şi găsi pantofii perfecţi, din pricina numărului pe care îl poartă: 46,5. Studentă la Universitatea Oxford Brookes din Marea Britanie, tânăra are piciorulaproape de două ori mai mare decât o fată de vârsta ei.

Acesta este şi motivul pentru care foarte greu îşi găseşte de încălţat. „Cred că am cele mai mari picioare din Europa„, glumeşte Emma, adăugând că cel mai mult îşi doreşte o pereche de pantofi Louboutin. Deşi nu este foarte încântată de mărimea picioarelor, este mulţumită că este o tânără înaltă. Din acest motiv, mulţi bărbaţi sunt intimidaţi de statura ei impozantă.

„Îmi place că sunt înaltă. Singura dată când un bărbat s-a apropiat de mine a fost într-un club, iar el era şi mai înalt decât mine”spune Emma. Cea mai recentă pereche de pantofi a fost cumpărată din Germania, după cum afirmă Emma, şi a costat-o 620 de euro.

      Articole recomandate