Kia Track’ster, prima imagine a noului concept sud-coreean,bazat pe platforma lui Soul

Kia a prezentat o imagine teaser a conceptului Trackster. Acesta este bazat pe platforma lui Soul şi va debuta la Salonul Auto de la Chicago.

Kia a prezentat prima imagine a conceptului Track’ster, un crossover bazat pe platforma lui Soul. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Chicago şi prefigurează o versiune mai sportivă a lui Soul. Pe lângă versiunea decapotabilă anticipată de Soul’ster, Track’ster ar putea deveni versiunea cu trei uşi a lui Soul, care va prezenta anumite veleităţi sportive. Modelul ar şanse de producţie, dar cei de la Kia încă nu au anunţat decizia oficială.

Conceptul Kia Track’ster este echipat cu un motor de 250 CP, cel mai probabil unitatea V6 de 3.0 litri. Modelul a fost desenat de studioul de design din California, responsabil atât pentru Soul, cât şi pentru Soulster. Tom Kearns, designerul şef al echipei care a realizat acest concept, spune că noul Track’ster se potriveşte în caracterul „rebel, individual şi urban” al modelului Soul. Tocmai de aceea, conceptul prezint un set de jante din aliaj de dimensiuni mari, un plafon înclinat şi multe alte elemente estetice inedite.

Kia Soul’ster este un crossover decapotabil bazat pe Soul. Modelul ar putea primi aprobarea finală pentru producţie în curând. Soul’ster a fost prezentat la Salonul Auto de la Detroit din 2009 în versiunea concept, iar publicul a răspuns atât de bine la design-ul său îndrăzneţ încât oficialii Kia au demarat lucrările la o versiune de serie. Între timp, această versiune a fost amânată şi apoi suspendată pe termen nedeterminat, ca apoi să fie din nou luată în considerare pentru producţie.

      Articole recomandate